Avondje uit

Home  >>  blog  >>  Avondje uit

Avondje uit

29
apr,2018

off
  blog

Met L in de SOHO Amsterdam

Op het moment dat ik deze blog schrijf, ben ik niet helemaal bij. Ik zit relaxed op de bank, en ben gedoucht, ik heb zelfs een wasje gedraaid (tot mijn wasmachine het begaf. Echt gebeurd verhaal dus hellup!) maar echt 100% hier ben ik niet.

Hoe het door komt? Laat mij bij het begin beginnen. Ik ben verrijkt met 2 hele goede vrienden in mijn leven. Natuurlijk heb ik kennissen maar deze 2 zijn dé vriendjes die je nodig hebt in het leven. 1 woont helemaal op Curaçao, 1 gelukkig dichterbij in Amsterdam. Vriendje L woont dus op Curaçao en ik heb hem leren kennen toen het echt niet lekker ging in mijn leven. Ik was voor een much needed break op het eiland. Ik ging een avond uit met mijn zusje en we zagen hem dansen. Een bloedmooie man midden op de dansvloer. Fast forward naar nu (wil je meer weten over deze mysterieuze man? Ik heb uiteraard een blog over hem geschreven): man numero 2 L is voor een paar weken in Nederland. Hij logeert af en toe bij ons, samen met zijn 3 hondjes (mijn kids zijn echt door het dolle heen en willen bewijzen dat ze ook zelf goed voor een hond kunnen zorgen). Gisteren zei ik opeens tegen hem: “wat zullen we doen vanavond? Wil je naar een film of naar Amsterdam?” De keus viel op Amsterdam. Ik kreeg wat tips van kennissen waar we naar toe wilden en na een serieus lange blik in mijn kast (ik ga nooit meer uit), stapten we rond 22:30 in de avond in de auto. Ik was toen al slaperig en de nacht moest beginnen.

We zaten erover na te denken om naar een speciale Koningsdag feest te gaan. Maar het zag er wel erg massaal uit én, het feest duurde tot 9 uur. De volgende ochtend! Gelukkig gaf L aan hier niet heel veel interesse in te hebben. We reden richting Amsterdam en ik zei stilletjes tegen mijzelf dat ik wakker moest blijven. Het lukte en wij stapten bar 1 binnen. We kwamen Britney Spears tegemoet en iedereen blèrde mee. Het was één en al gezelligheid en we dansten lekker maar keken vooral onze ogen uit. Zo stonden we wel heel dichtbij Serena en Venus Williams. Prachtig gekleed met aan hun zijde een mooie man. Ze hadden het eerste half uur geen oog voor wat om hen heen gebeurde want ze waren iets in hun tas kwijt. Toen ze het eenmaal vonden, konden ze genieten van de avond. Na lang en vaak gekeken te hebben, bleken Serena en Venus van oorsprong van het mannelijke geslacht te zijn. Het drukte de pret niet, ze bleven mooi en gezellig doen. Prachtige jurk met gouden pailletten had Venus overigens aan.

We stonden boven te dansen en hadden prachtige uitkijk op het podium beneden. De hele muur waar wij naar keken was een spiegel. We zagen Shakira die een noodgeval had met haar pruik. Ze maakte gebruik van die hele spiegel om ervoor te zorgen dat die pruik weer goed op haar hoofd zat. Het was precieze werk en ze ging zéér secuur te werk kan ik je zeggen. Af en toe kon ze het niet laten om te swingen op de muziek maar ja, dat was ook niet vreemd. Niets aan of op te merken op de muziek. Toen ze tevreden was, bekeek ze goed naar zichzelf in de spiegel en besloot dat ze met zichzelf ging flirten en dansen in de spiegel. Zonder gekkigheid: het was inderdaad nét alsof ze met haar tweelingzus danste. Fantastisch om te zien. Shakira was overigens ook van het mannelijke geslacht. Maar ze bleef mooi.

Toen de muziek niet meer was zoals wij het wensten, was het tijd om de SOHO Amsterdam te verlaten en te buurten bij de disco ernaast. We werden welkom geheten door iets met een eng masker maar hele hoge latex laarzen. Het begon in ieder geval al interessant. We mochten ieder een tientje betalen en onze spullen in de locker achterlaten. Het mooie van deze discotheek was dat er erg veel trappen waren (ik besluit ter plekke om vandaag niet te gaan sporten) en er 3 verdiepingen waren met op elke verdieping andere mensen, ander muziek en een ander decor. Precies waar wij naar op zoek waren. We zagen nóg meer interessante mensen en hebben werkelijk waar op iedere verdieping lang stilgestaan en gedanst. Maar verdieping 3 was het meest interessants. De muziek overigens ook het leukst. Want vriendje L zag wat urinoirs staan, pal achter de vrouwelijke dj en vroeg mij of het decor was. Het leek er wel op want er was ook nog een soort tablet vast aan de urinoir. Tot wij ons realiseerden dat er een man aan het plassen was. Ik wist niet hoe snel ik er weg moest zijn maar L bleef heel rustig staan want moest nodig plassen. Middenin deze smalle ruimte bleek een grote wasbak te zijn. Later realiseerde ik mij dat het in de vorm van een enorme grote penis was. De testikels waren de werkplek van de dj en de penis zelf was 1 grote wasbak. Interresant. Maar het water was wel lekker warm. Ik moest ook naar de wc en de muren van deze ruimte bleken de deuren van de wc’s te zijn. Bijzonder maar wel functioneel!

Weer beneden op de begane grond was er een dance contest gaande. Er werd flink aan de vogue gedaan en af en toe zag ik iemand die in het midden danste opeens verdwijnen. Schijnbaar kan je ook voguen terwijl je een split maakt! Ook interessant om mee te maken. Eenmaal boven weer, in de wc annex good music ruimte, zagen we Paris Hilton. Helemaal in het wit gekleed met een witte hoge wijde broek en een witte top, met een zonnebril en een Burburrey zonneklep op. Ik heb even online gezocht maar ze zijn niet meer in de collectie van nu dus de zonneklep was vast vintage.

Om 3 uur vonden we het welletjes. We liepen tevreden de nog zeer drukke straat uit en waren binnen 5 minuutjes weer in onze auto (ik heb altijd geluk met parkeren). Eenmaal thuis nam ik een korte warme douche en kroop om 4:30 naast mijn man in bed.

Vandaag ben ik brak want mijn dochter stond al na 5 uurtjes naast mijn bed. Ik heb alleen 2 watertjes gedronken gisteravond maar schijnbaar wordt mijn lijf gewoon wat ouder en trek ik het minder. Desalniettemin hebben we genoten en hadden we het voor geen goud willen missen. Voor herhaling vatbaar dus en wie weet welke andere beroemdheden wij dan tegen zullen komen!

Ik hou jullie dan uiteraard weer op de hoogte!

Comments are closed.