Flamingo

Home  >>  blog  >>  Flamingo

Flamingo

14
jun,2020

off
  blog

 

Gisteren vierde nichtje Z. haar 9e verjaardag. Ik kon er helaas niet bij zijn, eigenlijk al 7x niet. Dat komt uiteraard door de lange afstand die tussen ons is plus het feit dat ze buiten een vakantie om jarig is. Maar ik heb haar moeder beloofd er volgend jaar wel te zijn want dan wordt ze 10. En dan wordt het feestje iets groter dan dit jaar.

Eigenlijk vraag ik mij af hoe dat kan. Hoe overtref je het feestje wat ze gisteren gehad heeft? Nou, met schoonzus Mila gaat het lukken. Als voormalige weddingplanner en huidig werkzaam als begrafenisondernemer weet ze hoe je een evenement moet organiseren. Daarnaast is entertainment mijn broer- haar man- zijn core business dus yep, het gaat haar lukken ook. Toch even terug naar het feestje van gisteren.

Nichtje Z was donderdag jarig. Ik facetimede naar Curaçao om iedereen te feliciteren en kreeg elke detail te horen van wat er komen zou. Het thema was flamingo dus was er een prachtige uitnodiging waar mijn nichtje op een geanimeerde flamingo zit. Er was een geweldig houten bord gemaakt zodat de ouders wisten waar het feestje was. Het feestje werd namelijk gegeven bij mijn zusje en zwager thuis: het was een pool party. De kinderen waren welkom vanaf 13 uur en er was een draaiboek tot hoe laat de kinderen mochten zwemmen. Intussen stond de oudste dochter van mijn oudste zus op de uitkijkpost want er kwam hoog bezoek aan. Toen hoog bezoek bijna gearriveerd was bij mijn zusje thuis moesten de kinderen uit het zwembad en richting de patio. En toen was het zo ver…

Hoog bezoek was Bob. Bob de flamingo. Een échte flamingo jongens en meisjes. En dat had mijn oudste zus, de peettante van nichtje Z. geregeld. Haar goede vriendin is dierenarts en heeft Bob gered en opgevoed. En schijnbaar kan Bob ook naar kinderpartijtjes. Dus kwam Bob naar die van mijn nichtje. Het bleek een groot succes; met een stetoscoop mochten de kinderen naar Bob zijn hartslag luisteren. Er werd veel verteld over andere Bob’s. Nichtje Z was superblij met een veertje van de flamingo. Toen de kinderen aandachtig hadden geluisterd en Bob hadden geaaid, ging Bob zelfs mee om flamingo cupcakes te eten. Kortom: het was een geslaagd feest.

Het allermooist vond ik alle foto’s die ik zo goed als live ontving. Zus Shirley belde mij zelf even op zodat ik live kon meegenieten van Bob en de kinderen. Ik zag neefje I (bijna 3) intens genieten van de flamingo, alsof het een huisdier was wat al jaren bij mijn zusje woonde. Iedereen genoot en daarom ik ook. Geen idee wat het thema van het kinderfeestje 2021 wordt maar voor nu weet ik zeker dat iedereen nog heerlijk na geniet.

Comments are closed.