Reset

Home  >>  blog  >>  Reset

Reset

28
jun,2020

off
  blog

Deze week ben ik veel bezig geweest met het resetten van mijn GGD apparatuur. Morgen is namelijk de dag dat ik alles inlever wat ik nog nodig had wat bij de GGD hoorde. Mijn laptop, telefoon, tablet, toegangspasje en nog een set sleutels. Op 1 juli ben ik namelijk officieel uit dienst bij mijn oude werkgever. Iets later dan verwacht maar corona kwam ertussen en werd mijn contract 2 maanden verlengd. Intussen werk ik echter fulltime bij mijn nieuwe werkgever en op een gegeven moment was ik er echt aan toe om mij maar op 1 ding te focussen in plaats van 2. Dus voel ik mij meer dan ooit ready om niets meer van de GGD in huis te hebben.

Minder spullen in huis hebben is ook altijd fijn dus verzamelde ik afgelopen week al alles netjes, zorgde ik ervoor dat alle privéfoto’s netjes op de privé harde schijf werden opgeslagen, sloeg ik nog alle mails netjes op voor mijn opvolgster en kan ik nu écht zeggen: ik ben er klaar voor.

Dat het acht maanden heeft geduurd is best wel gek maar ik heb altijd iets langer de tijd nodig om ergens mee te stoppen. En dat is wel okay. Het zal ook best wel gek zijn om nu maar 1 agenda te hebben in plaats van 2 maar ik kijk er ook naar uit om mij op 1 ding te moeten focussen en niet steeds te moeten multi-tasken: ik moet dat al met een fulltime baan, 3 kids en een man. Hoe het zal voelen weet ik niet maar ik weet wel zeker dat het meer rust gaat geven dan onrust. Ik heb tenslotte zelf gekozen voor het bewandelen van een ander pad en minder kruispunten.

Betekent dit dat ik mij alleen maar zal focussen op mijn werk en niets anders? Zeker niet. Ik hoop namelijk dat ik met het afsluiten van dit hoofdstuk, weer meer ruimte zal hebben voor mijn eigen bedrijf; eindelijk die online opvoedcursus ‘Stressvrij opvoeden’ kan afronden én mij kan gaan verdiepen in welke opleiding ik zal gaan volgen. Want ik sta nooit stil en dat past ook niet bij mij. Op naar een volgend hoofdstuk en het schrijven van blogs op een andere laptop.

Mijn laatste Ik ben ouder blog vanuit deze laptop maar vast een hoop inspiratie op de nieuwe.

 

Comments are closed.