Vakantie 2020

Home  >>  blog  >>  Vakantie 2020

Vakantie 2020

15
jul,2020

off
  blog

Mijn vakantie is officieel gestart. Nu ben ik niet echt een vakantiepersoon want tja, ik houd van werken. Werken voelde voor mij nooit echt als werken maar ik bedacht mij afgelopen week dat ik wel toe was aan een vakantie. Het is namelijk voor het eerst in een jaar tijd dat ik echt vakantie neem. Nu was ik afgelopen februari wel twee weken op Curaçao maar door omstandigheden op het werk had ik en mijn laptop en mijn werkmobiel mee en werd ik iedere dag gewoon gebeld. Terwijl er 5 uur verschil was. Vijf uur eerder mind you dus soms werd ik om 5 uur in de ochtend wakker gebeld door of over een cliënt. Gelukkig ben ik dan vrij snel klaarwakker maar het was meer werken dan genieten van een vakantie.

Intussen ben ik fulltime gaan werken, ben ik vijf dagen in de week op en neer aan het rijden in een gemeente welke minimaal 75 km enkele reis van mij verwijderd is, ben ik 3x in de week bij een fysiotherapeut te vinden waarvan 2x per week een fysiotherapeut in Amsterdam (ook niet om de hoek) en zitten wij met z’n allen nog in de corona crisis. In het afgelopen jaar heb ik een zware rugoperatie gehad, ben ik nog aan het revalideren en heb ik een hele carrièreswitch gehad. Niet echt weinig. En nu houd ik van bezig zijn maar ook ik kan mij vinden in het feit dat dit wel een beetje veel is om te hebben in een jaar tijd.

Dus kijk ik stiekem wel uit naar deze vrije dagen. Ik ben nu 3 dagen verder en dag 1 mislukte. Ik was tot ongeveer de helft van de middag aan het werk en had daarvoor in het weekend ook gewerkt om alles af te krijgen maar…het is nu zo ver. Op morgen na want dan moet ik nog wel echt naar een werkafspraak. Ik ga mij deze vakantie richten op mijn fysiotherapie sessies (yup, op dag 1 van mijn vakantie stond ik erg vroeg op om richting Amsterdam te rijden), het sterker maken van mijn rug en mijn arm/schouder, het lezen van boeken, schrijven, het op zoek gaan naar maximaal 2 leuke studies voor dit jaar, mijn gezondheid (dus afvallen), het veganistisch eten en op het heerlijk met mijn gezin zijn. Ik kijk er enorm naar uit en besef mij dat dit soort breaks wel erg belangrijk zijn dus ga ik ze iets vaker inplannen.

En houd ik deze blog kort want vandaag was ik om 8.15 al te vinden in de sportschool van de fysiotherapeut, heb ik de was al opgevouwen, draait er nu een wasje, heb ik een heerlijke ontbijt met soya yoghurt, verse mango, chiazaadjes en verse granola gemaakt en ga ik straks richting de bibliotheek. Maar de blogs blijven uiteraard komen. Dus…tot de volgende keer!

Comments are closed.