Vogelpoep

Home  >>  blog  >>  Vogelpoep

Vogelpoep

26
apr,2020

off
  blog

Beste mensen, aangezien ik praktisch iedere dag thuis ben, ga ik mij ergeren aan andere zaken. De hoeveelheid vogelpoep in onze achtertuin bijvoorbeeld. Sinds vorige week hebben we een andere tuinset. Onze eigen tuinset was al ongeveer 10 jaar oud en nodigde niet echt uit om gezellig buiten te zitten. Mijn schoonouders bouwen momenteel een serre waar hun huidige tuinset niet meer inpast en vroegen ons of wij tegen een geringe vergoeding die van hun wilde overnemen. Dat wilde mijn man wel want de bank is groot, comfortabel en er kwam een grote eettafel bij. Mijn buurvrouw verhuist binnenkort naar een andere woning dus liep ik twee weken geleden bij haar binnen en vroeg of ze interesse had om die van ons mee te nemen, kosteloos want we helpen anderen graag. Ze was er erg blij mee en ons probleem was snel opgelost.

Dat wij de tuinset al 2 dagen later zouden ontvangen, had ik niet door. Vorige week zaterdag kwam mijn schoonvader aanvaren met de hele tuinset op de boot gezet: tafel en al. We wonen beiden aan het water en het was een prachtige manier om het te vervoeren. Ik mag namelijk een wat ruimere auto voor de deur hebben staan maar deze set hadden we er niet in gekregen. Het verbaasde iedereen, met uitzondering van mijn schoonvader dat het in 1 rit mee was gekomen maar het was wel verdraaid handig. En zo was onze tuin binnen een half uur verrijkt met een prachtige set. Mijn schoonvader was nauwelijks weg of er viel een kledder vogelpoep op 1 van de witte kussens. Kan gebeuren denk je maar leuk is het niet. Ik ging even naar de winkel om een hoes te kopen om erover heen te zetten en toen ik na anderhalf uur weer terug was, mocht ik weer drie kledders wegvegen.

Het is iedere dag raak. We hebben de set al weggehaald onder de dakgoot want dat werkte gewoon niet. Maar de hoeveelheid poep is buitenproportioneel. Nu is het zo dat we dus water dichtbij hebben, misschien dat dit meespeelt én we hebben in ons dorp momenteel last van heel veel eendagsvliegjes waar de vogels graag van eten maar dit is niet normaal. Het is iedere dag weer raak en de schoongepoetste tuintegels waar mijn man laatst een aantal uur met de hogedrukspuit mee bezig is geweest is nu weer bezaaid met vogelstront.

Zo. Ik heb weer kunnen klagen om iets kleins. Normaliter ben ik niet zo maar smerige natte zachte poep wegvegen op je nieuwe mooie witte tuinset lijkt mij voor niemand leuk. Toch? En ik houd van vogels hoor maar liever niet poepende exemplaren. Volgende week maar weer een positieve blog!

Comments are closed.